Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memurluğu kazanmak

Rüyada memurluğu kazanmak

Rüyada memurluğu kazanmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet eder.

Rüyada memurluğu kazanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada memurluk kazanmak sağlık problemleri içinde olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada memurluğu kazanmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, mevkie edineceğine işaret eder.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Rüyada belediye memuru görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada zabıta memuru görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada haciz memuru görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada icra memuru görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments