Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur olarak atanmak

Rüyada memur olarak atanmak

Rüyada memur olarak atanmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, zor bir dönem geçirileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, içinin ferahlayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, güzel haberlerin alınacağına, şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada memur olarak atanmak gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada memur olarak atanmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada memurluğa atanmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, en küçük sorunda parlayacağına alamet eder.

Rüyada memur olup atanmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada polis memuru görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada memur görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada polis memuru olmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada maliye memuru görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments