Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur arkadaş görmek

Rüyada memur arkadaş görmek

Rüyada memur arkadaş görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Rüyada memur arkadaş gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, pek az kazanç getireceğine, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada memur arkadaş görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada memurluğu kazanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yolunun açık olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada banka memuru görmek görmediği yerlere gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada gümrük memuru görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalet eder.

Rüyada memur olup atanmak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada memurluk kazanmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments