Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur olamamak

Rüyada memur olamamak

Rüyada memur olamamak çok sevilen bir kişi olunacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, deniz aşırı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada memur olamamak gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada memurluk kazanmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalettir.

Rüyada nüfus memuru görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada vergi memuru görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye memuru görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini memur olarak görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada gümrük memuru görmek emeklerinin boşa gideceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memurluğu kazanmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments