Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini memur olarak görmek

Rüyada kendini memur olarak görmek

Rüyada kendini memur olarak görmek yeni işler alacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, bereketin eksileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada kendini memur olarak gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Rüyada memur arkadaş görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memurluk kazanmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, mekân değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada memuru olduğunu görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada memurluğu kazanmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada memurluk sınavına girmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalettir.

Rüyada memurluğa atanmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada nüfus memuru görmek başarısının artacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments