Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur olup atanmak

Rüyada memur olup atanmak

Rüyada memur olup atanmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatından çıkaracağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Rüyada memur olup atanmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada memur olarak atanmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada memur olup atanmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Rüyada memurluğa atanmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Rüyada icra memuru görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada memurluğu kazanmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümrük memuru görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments