Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, de rahatının yerine geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hem yeni yerler göreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj masası görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaja gitmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olmamak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kürtaj olmak istemek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zorla kürtaj olmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments