Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmamak

Rüyada kürtaj olmamak

Rüyada kürtaj olmamak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmamak gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada kürtaj görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek kötü günleri geride bırakacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olmak istemek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj olmamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, günahların af olacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yaptırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments