Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorla kürtaj olmak

Rüyada zorla kürtaj olmak

Rüyada zorla kürtaj olmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çıkış yolları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zorla kürtaj olmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada zorla kürtaj olmak gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, içinin huzurla dolacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments