Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kürtaj olurken görmek

Rüyada birini kürtaj olurken görmek

Rüyada birini kürtaj olurken görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek adını aklamayı başaracağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada kürtaj olan birini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek kişinin gönlünü alacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada kürtaja gitmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada zorla kürtaj olmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments