Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj masası görmek

Rüyada kürtaj masası görmek

Rüyada kürtaj masası görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, işlerinden feragat edeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Rüyada kürtaj masası gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada kürtaj masası görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj olan birini görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kürtaj olanı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aile hayatlarını bozulacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments