Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaja gitmek

Rüyada kürtaja gitmek

Rüyada kürtaja gitmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatında başarılı olmaya, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaja gitmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada kürtaja gitmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, geri planda kalacağına inanılır.

Rüyada zorla kürtaj olmak hiç istemediği işlere gireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine alamet eder.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, istediği makama geleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Rüyada kürtaj olamamak düşmanlar ile mücadele edeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olan birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments