Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada kürtaj olmak istemek rakiplerin oyununa gelineceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj yaptırmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kürtaj görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments