Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmak istemek

Rüyada kürtaj olmak istemek

Rüyada kürtaj olmak istemek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj olmak istemek gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kürtaj olmak istemek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments