Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör serçe görmek

Rüyada kör serçe görmek

Rüyada kör serçe görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kör serçe gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada kör serçe görmek de rahatının yerine geleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada serçe ölüsü görmek ruhen rahatlığa erileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işarettir.

Rüyada serçe olduğunu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmağı görmek geçineceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağını görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük serçe görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments