Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör bir erkek görmek

Rüyada kör bir erkek görmek

Rüyada kör bir erkek görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya inanılır.

Rüyada kör bir erkek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada kör erkek görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör bir erkek görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör olmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözleri kör birini görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kör adam görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada kör bir kadın görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments