Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kör görmek

Rüyada eşini kör görmek

Rüyada eşini kör görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini kör gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kör görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kör serçe görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözünü kör görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin kör olduğunu görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada birinin kör olmasını görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kör dilenci görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments