Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kilo aldığını görmek

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, esenlik içinde olacağına, fesada bulaşacağına işaret eder.

Rüyada kilo aldığını görmek imkânlarının azalacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments