Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek endişelerin sona ereceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, maddi açıdan ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek yüksek moral sahibi olunacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments