Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilo aldığını görmek

Rüyada kilo aldığını görmek

Rüyada kilo aldığını görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada kilo aldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, hata yapılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek sağlığının da yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ömrünün de uzun olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments