Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek güzel günlerin kapıda olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, iş ve mekan değiştireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments