Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek bazen de rahat geçeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilo aldığını görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine işaret eder.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek kul hakkına girmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek şükredeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada çok kilo aldığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments