Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kilo aldığını görmek

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zahmet veren işlerin artacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments