Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek bütçesinin daralacağına, takdir toplayacağına, başarısının düşeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, alım gücünü yitireceğine inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza inanılır.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments