Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı kilo aldığını görmek

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yol göstereceğine, maaşının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı kilo almak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı kilolu görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok aşırı ağlamak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek geçim derdinin biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Rüyada deniz aşırı uyumak dertlerin aşılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı ağlamak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments