Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin içki içtiğini görmek

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada eşinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini içki içerken görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada içki içen kadın görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini söylemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada içki içen görmek adından konuşulur olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments