Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, borçlarının kapanacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Rüyada içki içmeyi istemek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işaret eder.

Rüyada içki içmeye gitmek anne baba duasının alınacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Rüyada zorla içki içirmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada içki içip namaz kılmak yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments