Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek sorunların çözüleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada içki içen kişi görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, rızkın çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, can derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, eşe dosta yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek ağız tadına kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments