Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içen kadın görmek

Rüyada içki içen kadın görmek

Rüyada içki içen kadın görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Rüyada içki içen kadın gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada içki içen kadın görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, işinden geri kalacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip tövbe etmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini içki içerken görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini içki içerken görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments