Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içtiğini söylemek

Rüyada içki içtiğini söylemek

Rüyada içki içtiğini söylemek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, uygulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Rüyada içki içtiğini söylemek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, fakirlikten kurtulacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işarettir.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Rüyada içki içen görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments