Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın içki içtiğini görmek

Rüyada babanın içki içtiğini görmek

Rüyada babanın içki içtiğini görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada babanın içki içtiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada babanı içki içerken görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını içki içerken görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı içki içerken görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada içki içip tükürmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada içki içtiğini söylemek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments