Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini içki içerken görmek

Rüyada eşini içki içerken görmek

Rüyada eşini içki içerken görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini içki içerken gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, maddi olanakların artacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada eşini içki içerken görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içen erkek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalettir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalettir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını içki içerken görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmemek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, para sahibi olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments