Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içen görmek

Rüyada içki içen görmek

Rüyada içki içen görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, huzurunun yerine geleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada içki içen gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek geçiminin zor hale geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada zorla içki içirmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada içki içip kusmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sorunların çabucak atlatılacağına işaret eder.

Rüyada içki içmemek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, helal rızka sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments