Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek başının derde gireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, parasına da para ekleyeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Artık, hangi adımları atarak ilerleyeceğinizi planlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçların gittikçe artacağına, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek zenginliğini kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olmadığını söylemek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada hamile kaldığını söylemek sistemli şekilde başarıya koşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yeni işlere girişileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments