Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyim diye yalan söylemek

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, önemli bir lider haline geleceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile misin diye sormak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini öldü diye duymak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, karlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada öleceksin diye ses duymak kişinin kazancının artacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine yorulur.

Rüyada polis diye bağırmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada anne diye seslenmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada anne diye ağlamak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, dileklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments