Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hainlik yapacağına, nasibin bollaşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, ağız tadının da kaçacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek onlara hocalık edeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu söylemek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek ele geçen parada artış olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, endişelerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments