Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek

Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek

Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada hamile olduğu söylemek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu söylemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, arabasını ve toprağının olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine hamile olduğunu söylemek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments