Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kaldığını söylemek

Rüyada hamile kaldığını söylemek

Rüyada hamile kaldığını söylemek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, rakiplerini yeneceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kaldığını söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Rüyada hamile kaldığını söylemek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu birine söylemek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hastalıklarının son bulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birine hamile olduğunu söylemek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok daha iyi günler göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yeni kısmetlere nail olacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu söylemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğu söylemek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, ruhani önderlik yapacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments