Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek büyük ve başarılı adımlar atacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile olduğunu birine söylemek güvensizlik duymaya, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğu söylemek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işarettir.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu söylemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmadığını söylemek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kalkınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments