Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine hamile olduğunu söylemek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu söylemek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu birine söylemek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasına hamile olduğunu söylemek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada hamile kaldığını söylemek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments