Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmadığını söylemek

Rüyada hamile olmadığını söylemek

Rüyada hamile olmadığını söylemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmadığını söylemek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada hamile olmadığını söylemek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada müslüman olmadığını söylemek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olmadığını öğrenmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup olmadığını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak canının kıymetini bileceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada hamile olduğunu birine söylemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments