Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek cesaretini yeninden toplayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, rahat yaşayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, evlerin ayrılacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments