Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına inanılır.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek rahatlığa ereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek terfi alacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işarettir.

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments