Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, onlardan fayda göreceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının önemsemediği bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalettir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, kazançlı çıkacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada yılan tutan birini görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yılan tutan görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, şifa edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments