Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, fikirlerinin çatışacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, halsizleşeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, güzel huylarının değişeceğine işarettir.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Rüyada balık tutan insanlar görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada balık tutan adam görmek özlemlerini bitireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments