Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek tekin olmayan işlere girileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek yanlış adımlar atacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments