Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini tuttuğunu görmek iş kaybı yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments