Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, huzurlu bir insan olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla el ele tutuşmak rahat edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, makama ve rızka sahip olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments