Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elinde silah görmek

Rüyada eşinin elinde silah görmek

Rüyada eşinin elinde silah görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kafasını rahatlatacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin elinde silah gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada eşinin elinde silah görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eşine silah çekmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini silahla görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, güvenini sarsacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eşini silahla öldürmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada elinde silah olan birini görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada elinde silah olmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada ele silah almak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments