Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde silah olmak

Rüyada elinde silah olmak

Rüyada elinde silah olmak fedakârlıklar yapacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, malın bereketinin artmasına işarettir.

Rüyada elinde silah olmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Rüyada eli silahlı adam görmek işlerdeki karın artacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde silah taşımak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada polisin elinde silah görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada kendi elinde silah görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde silah görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Rüyada eşinin elinde silah görmek tüm sorunlarının biteceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments